Pasjeshouder kopen bij 123cardholder.nl

2022-10-09
Andrei

Pasjeshouder kopen bij 123cardholder.nl

Een pashouder, cardholder, pasjeshouder of kaarthouder bestellen kun je doen bij 123cardholder.nl. Wij bieden verschillende soorten pashouders aan. Al meer dan 5 jaar zijn wij de specialist als het aankomt op pasjeshouders.

Omdat er zo veel soorten pashouders op de markt zijn, is het lastig om een keuze te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat jij bij ons in drie stappen de juiste pashouder vindt!

1. Vind een model pashouder dat bij jou hoort

Pashouders zijn er in verschillende soorten en maten. De ene pashouder is bijvoorbeeld groter dan de ander. En de andere pashouder heeft weer meer functies. Zo kunnen sommige pashouders extra geld opbergen of er kunnen nog meer passen in dan bij een andere pashouder.

Je kunt kiezen voor een simpele, wat meer basis pasjeshouder. Hier kunnen dan ook alleen passen in. Daarnaast bieden we kaarthouders aan die wat meer uitgebreid zijn. Denk aan pashouders met een geldclip, pashouders met een Apple AirTag of pashouders met een leren buitenkant die je kunt openklappen.

Onze pashouders zijn bedoelt voor iedereen. Zo verkopen wij dames pashouders en heren pashouders. Onze designs zijn in principe uniseks.

2. Vinddejuistekleur

De pashouders die wij aanbieden zijn erg divers. Zoals je weet bieden we verschillende modellen aan. Deze modellen zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Wie wil er nou niet een pashouder in zijn of haar lievelingskleur?

In deze kleuren hebben wij pashouders beschikbaar:

  • -  Zwart;

  • -  Bruin;

  • -  Blauw;

  • -  Coffee;

  • -  Grijs;

  • -  Rood.

    Al onze pashouders hebben een tijdloze en luxe uitstraling, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Ongeacht je stijl.

3. Bestel een pasjeshouder 

Zo, je hebt een keuze kunnen maken. Nu is het tijd om het product te bestellen. Dit is heel simpel. Je kiest het product dat je graag wil hebben en je voegt het toe in je winkelwagen. Nadat je dat gedaan hebt, ga je naar de afrekenpagina. Hier selecteer je de gewenste betaalmethode.

Nu kan het wachten beginnen. Binnen 3 werkdagen kun je je nieuwe kaarthouder verwachten! Is hij niet goed? Dan krijg je uiteraard je geld terug, zo zijn we dan ook wel weer.

Kwaliteit van de kaarthouders

Wist je dat wij veel waarde hechten aan kwaliteit? Al onze pashouders krijgen voordat ze jouw kant op komen een kwaliteitscontrole. Zo weten we zeker dat we goede kwaliteit pasjeshouders leveren.

Daarbij zijn onze pasjeshouders beschermd tegen oplichters. Tegenwoordig zijn er oplichters actief die gebruik maken van RFID-scanners. Hiermee kan er geld van je bankpas gehaald worden in een drukke winkelstraat, zonder dat je het door hebt. Door de RFID-technologie in de pasjeshouders is je bankpas veilig.