SIERADENKADO - Gouden en zilveren bedels
SIERADEN KADO - SHOP                                                   HomeContact  |  Bestellen en betalen  |  Winkelwagentje  |  OP=OP  
Goud   |  Zilver   |  Ashangers  |   Bedels  |  Hondjes  |  Speciale sieraden  |  Bioregulator   |  Medaillons |   SOS-Talisman  
Menu 
Home
Goud
Zilver
Bedels Nieuw
Hondjes
Speciale sieraden
Pandora-style
Bioregulator
Titanium sieraden
Sieradenboek
Communicatie
Contact
Favoriet
E-mail
Nieuwsbrief
Print deze pagina
Sieradenkistje met juwelen voor iedere schat
Klanteninfo
Betalen
Wetenswaardig
Veel gestelde vragen
Handleding Ashangers
Leveringsvoorwaarden
Maatinformatie
Sieraden winkelDisclaimer
Privacy
Links
Help

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing bij het vullen van assieraden

Naar de gedenksieraden Door het schroefgedeelte los te draaien vindt men de opening om het as sieraad te vullen. Doe een kleine hoeveelheid as in het as sieraad en sluit daarna (evt. met een druppeltje lijm) het sieraad. Vooral bij de zilveren as sieraden zijn ivm de afmetingen van het sieraad de vulopeningen soms zeer klein, het kan zijn dat de as niet voldoende fijn is vermalen in het crematorium. Doe in dit geval een klein beetje van de as in een vijzeltje en maal de as met een stampertje fijn. Indien aanwezig doe de as dan nog door een theezeefje en gebruik dan alleen het gezeefde deel. (hoe fijner de asresten, hoe makkelijker het sieraad gevuld kan worden)

Vul dan het sieraad zoals boven omschreven. Als trechtertje voor de kleine openingen kan heel eenvoudig het taps toelopende plastic dopje van de lijm gebruikt worden. Let er op dat U de eventuele aanwezige inwendige schroefdraad van het sieraad niet beschadigd. Gebruik geen metalen voorwerpen om de as door te drukken, indien nodig gebruik dan een houten of kunststoftandenstoker.
                                                                            Naar onze assieraden klik hier
BELANGRIJKE LIJM INSTRUCTIES:
Als U de schroef verbinding gaat lijmen let dan op het volgende
1) LET OP !! Gebruik de meegeleverde lijm met alle voorzichtigheid en vermijd ieder huidcontact de lijm kan binnen enkele seconde lichaamsdelen aan elkaar, of aan overige materialen vast lijmen.
Berg de lijm altijd veilig op buiten het bereik van kinderen.

2) Zorg dat er geen asresten in de schroefdraad zit, hierdoor kan de schroef vastlopen en de schroefdraad beschadigen.
Draai na het vullen eerst de schroef zonder lijm in de hanger, dan weet U zeker dat er geen as in de schroefdraad zit.

3) Doe de lijm (een druppeltje of minder) altijd op de schroefdraad van de hanger (inwendige schroefdraad) en NIET op de schroef zelf, hiermee voorkomt U dat er veel lijm naar buiten wordt gedrukt.

Naar onze assieraden4) Als de lijm is aangebracht dient U de schroef meteen helemaal vast te draaien. Stop niet onderweg anders zit de seconden-lijm al vast en kunt U de hangerschroefdraad beschadigen.

Wilt U om emotionele of andere redenen zelf de as niet aanraken of fijn malen, vraag dan een familielid of kennis of zij dat voor U willen doen. Er zal altijd wel iemand zijn die U hiermee wilt helpen. (laat wel de lijm instructies lezen)

Let op: Ga niet met een as sieraad in het water of onder de douche, een as sieraad is nooit helemaal waterdicht. Tenzij deze is gedicht met een speciale afdichtingslijm. Ook kan de eventuele aangebrachte goud of kleur coating of plating worden aangetast door zout of zeepresten.

Onze as sieraden behoeven weinig onderhoud, schoonmaken kan met een zacht doekje e.v.t. bevochtigd met water.

Voorkom dat het sieraad in het water terechtkomt zeep resten, schoonmaakmiddelen, zouten en zuren kunnen het sieraad aantasten, met name sieraden die zijn voorzien van coatings of platings.

Naar ashangers en asbedelsDoe tijdens sportactiviteiten de sieraden af, het zuurgehalte in het zweet kan eventuele coatings en platings aantasten.

Opmerking: Mensen met een hoge zuurtegraad in het zweet kunnen beter geen sieraden dragen die voorzien zijn van coatings/platings, door de hoge zuurtegraad kan de coating/plating worden aangetast en slijt zodoende van het sieraad. Wij adviseren dan een rvs of titanium assieraad zonder coating te nemen.

Van garantie uitgesloten zijn: Alle schade voortkomend uit het zelf vullen/verlijmen van de bestelde artikelen, het afslijten/verkleuren van sieraden die voorzien zijn van kleur coatings/platings, het verlies van siersteentjes, krassen en andere beschadigingen die ontstaan zijn na ontvangst van de artikelen.

Heeft U nog wagen betreffende het vullen of lijmen van het sieraad, laat het ons dan weten, dan kunnen wij U adviseren.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen die voortkomen uit vul en of lijmwerkzaamheden.
 

  Print deze pagina
Ringmaat

RingmaatjeHoe bepaal ik mijn  ringmaat?
Neem een ring die u goed past. Let erop dat de ring goed rond is en niet vervormd is. Leg de ring op een liniaal, de diameter van de ring (binnenkant) is uw ringmaat. Ook kunt u het met een schuifmaat opmeten; meet dan de binnenmaat van de ring tot op een 0.5 millimeter nauwkeurig. Dit is de maat die u aangeeft bij de ring van uw keuze. Meest voorkomende maten voor dames is 17 mm en voor de heren 19 mm. Een ring waarbij de binnenzijde is afgerond, voelt ruimer aan.

 
   Copyright © HartenWeb WWW.SIERADENKADO.NL Top